Ветеринар

Ползи

Грижа за животните: Ние разбираме, че здравето на вашето домашно животно е от решаващо значение, затова предлагаме ветеринарни услуги на място, за да гарантираме, че вашето животно получава оптимална грижа и внимание.

Превенция: Нашите ветеринари са опитни и квалифицирани професионалисти, готови да отговорят на всички ваши въпроси и да предложат най-добрите ветеринарни услуги за вашето домашно животно. Ние предлагаме широк спектър от услуги, включително редовни проверки, ваксинации, лечение на заболявания, хирургия и много други.

Подобрения: Нашата цел е да осигурим оптималното здравно състояние на вашето домашно животно, като осигурим висококачествени и индивидуални грижи за всяко едно. Нашите ветеринари са на разположение да ви помогнат да вземете правилните решения за вашият домашен любимец и да се уверите, че получавате най-добрата възможна грижа.

iStock 979195912
arrow

Видове Услуги

Кръвни Изследвания
Поставяне на чип
Ваксинация
Почистване на Зъбен камък
Премахване на Кожни Образования
Контрол на Теглото
Вътрешно обезпаразитяване
Външно обезпаразитяване

Направете Резервация!

Ние сме тук, за да ви помогнем и да гарантираме здравето и щастието на вашия домашен любимец.
Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси или нужда от ветеринарни услуги.

Какво трябва да знаете преди да запишете час

Записването на час за процедура става седмица-две преди желания ден за посещение.
Толерира се закъснение от максимум 15мин. При по-голямо закъснение, губите часа си и дължите 50% от стойността на записаната процедура.

Взимането на животното от процедура става само след като сме се свързали с вас – при появяване по-рано от уговореното, животното усеща вашето присъствие и работата по него става невъзможна

  • Не работим в присъствието на стопани
  • Не работим с агресивни кучета

Задължение на всеки стопанин е да осведоми по телефона за състоянието на козината на животното, какъв е характерът му, както и дали то страда от някакви заболявания. При наличие на паразити, животното се обезпаразитява на място по преценка на ветеринарния ни лекар, като стойността на тази процедура е дължима от стопанина на животното.