Ценови Диапазон

Категории

Лечебна Храна за Котки

В живота на всяка котка настъпват промени, които могат да се отразят на нейното здравословно състояние. Например с напредване на възрастта, нашите домашни любимци понижават своята активност. Те стават по-склонни към затлъстяване и развието на различни състояния като стомашно-чревни проблеми, диабет и много други.

Кастрацията е друга важна промяна, на която трябва да се обърне внимание. След извършване на процедурата, Вашата котка може да наддаде на тегло много бързо или ще започне да има проблеми с пикочната система.

Неправилното хранене и начин на живот също може да предизвика ставни проблеми, диабет и редица стомашни неразположения.

Освен това, Вашият домашен любимец може да има специфично здравословно състояние или хранителни нужди, да се възстановява от заболяване, нараняване или операция.

В тези случаи е много важно да осигурите на Вашия четириног приятел не само качествена, но и балансирана храна. Ветеринарните лекари препоръчват да заложите на лечебните храни за котки.

Лечебните храни за котки са специална серия, която е изработена да отговори на конкретните потребности на Вашата котка. В тях всяка от съставките и хранителните вещества са подбрани много внимателно, за да не утежнят състоянието на любимеца Ви.

Преди да закупите лечебни храни за котки е важно да се консултирате с ветеринар. Определянето на здравословния проблем е много важно, за да можете да се насочите към правилните лечебни храни за котки.

Ако вече имате поставена диагноза, в тази категория можете да откриете нашите лечебни храни за котки. Постарали сме се да Ви предложим голям асортимент от най-добрите производители на лечебни храни за котки.

Важно е да знаете, че не можете да вземете лечебна храна за котки с надномерно тегло, ако любимецът Ви има уринарни проблеми! Тези храни не са взаимозаменяеми.

Показване на 1–12 от 72 резултата