За Нас

Кои сме Ние?

В края на 2019г. С много надежди и желание, но без никакъв опит, започнахме осъществяването на една мечта, която продължаваме да надграждаме с много обич и труд – зоомагазин и груминг салон “Барс и Бела” във Варна.

През последната година имахме възможността да натрупаме значителен опит и познания в тази така предизвикателна и динамична работа, да опознаем специфичните нужди на Любимците ви и да продължаваме да се учим и осъвършенстваме с всеки изминал ден. За тази цел поддържаме богато разнообразие от висок клас храни, козметични продукти, както и различни аксесоари за вашите Любимци. Стремим се да опознаем всеки наш пухкав клиент и да предложим най-подходящите храни и продукти в зависимост от техните индивидуални нужди.

iStock 1308557657 1

▼・ᴥ・▼

We’re very proud to be and we will always put our before profit.

iStock 1300842515 1
istockphoto 1134929522 2048x2048 1 1

Our Impact

Правилната грижа за Любимците ви е наше призвание и отговорност, а най-голямото признание на труда ни са щастливите и здрави Любимци. Ето защо в края на 2020г. Решихме да разширим дейността си и отворихме груминг (фризьорски) салон за кучета, където осигуряваме професионална грижа за хигиената на вашите пухкави приятели. С времето установихме, че при голяма част от кучетата, които посещават груминг салона ни, се наблюдават различни кожни проблеми, които изискват адекватна и навременна реакция, специални грижи и процедури.

Mission & Promise

Нашата следваща цел е да специализираме в дерматологичната сфера и да продължаваме да разширяваме знанията си, за да можем да помогнем на вашите Любимци да растат здрави и щастливи. Предстоят ни нови начинания като спа процедури, озонотерапии, терапия с хапчета Nagayo, които имат доказан положителен ефект при лечение на алопеция и кожни раздразнения от всякакъв произход.

2021г. Започна с още едно ново предизвикателство – създадохме и онлайн магазин, за да можем да помагаме на все повече хора в грижата за техните Любимци.

Любовта към животните и тази така предизвикателна професия ни зарежда с много енергия и идеи за още интересни услуги, които да предоставим на Любимците ви – очаквайте от нас още много изненади и интересни предложения!

Благодарим на всички наши клиенти и пухкави Любимци за доверието, което влагате в нас!

iStock 1170668075 1
arrow