Ценови Диапазон

Категории

Витамини и Хранителни Добавки

Различните кучета имат различни хранителни нужди. Например кутретата са едва в началото на своя живот. Те са много по-енергични и се нуждаят от много повече калории, защото в момента растат.

Това означава, че за храната им има специфични изисквания. Всяка съставка е от значение – от протеините, мазнините и въглехидратите до витамините и минералите.

Ако не храните кучето си с правилната храна или сами приготвяте храната му, в организма му могат да настъпят липси на витамини и минерали. Това не означава, че трябва да отидете до най-близкия зоомагазин, за да му вземете витамини и хранителни добавки за кучета.

Съветваме Ви преди да вземете хранителни добавки за кучета да се посъветвате с Вашия ветеринарен лекар. Той най-правилно може да определи от какво се нуждае любимецът Ви.

Ако вече сте го направили, в тази категория можете да откриете витамини и хранителни добавки за кучета. Разполагаме с голямо разнообразие от витамини и хранителни добавки за кучета, които са препоръчани от ветеринарните лекари.

Показване на 1–12 от 55 резултата