WANPY CHICKEN JERKY & CODFISH 100гр. – ПРЕМИУМ КЛАС ПИЛЕ И РИБА ТРЕСКА САНДВИЧ ПЕЧЕНИ НА ФУРНА

SKU 1196 Категории , Brand:

6.00лв.

Голямо разнообразие от вкусове: – със сьомга, богато на Омега 3 и 6, за сияйна козина и здрави зъби; – с пилешко филе, богато на протеини, помага за доброто храносмилане; – с ленти от пилешко месо, лесно усвояеми; – с патешко филе, висококачествена мазнина като енергиен източник; – с пиле и риба треска сандвич, за красива козина и здрава кожа; – с кокалчета с пилешко месо, намалява натрупването на зъбен камък; – с филе агне слайс, висококачествен източник на мазнини като енергиен източник.
Лакомства за куче – 100% натурални. Изпечени във фурна, с ниско съдържание на мазнини. Съвети за хранене: давайте като награда между храненията. Винаги осигурявайте прясна питейна вода Укрепват имунитета, лесно усвояеми, богати на протеини, богати на омега 3 и 6, подходящи и за кучета на възраст над 7 г. и малки кученца;

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване