WANPY CHICKEN JERKY & CALCIUM BONE 100гр. – ПРЕМИУМ КЛАС КОКАЛЧЕТО С ПИЛЕ ПЕЧЕНО НА ФУРНА

SKU 1195 Категории ,

6.00лв.

Голямо разнообразие от вкусове: – със сьомга, богато на Омега 3 и 6, за сияйна козина и здрави зъби; – с пилешко филе, богато на протеини, помага за доброто храносмилане; – с ленти от пилешко месо, лесно усвояеми; – с патешко филе, висококачествена мазнина като енергиен източник; – с пиле и риба треска сандвич, за красива козина и здрава кожа; – с кокалчета с пилешко месо, намалява натрупването на зъбен камък; – с филе агне слайс, висококачествен източник на мазнини като енергиен източник. Укрепват имунитета, лесно усвояеми, богати на протеини, богати на омега 3 и 6, подходящи и за кучета на възраст над 7 г. и малки кученца;
Лакомства за куче – 100% натурални. Изпечени във фурна, с ниско съдържание на мазнини. Съвети за хранене: давайте като награда между храненията. Винаги осигурявайте прясна питейна вода.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване