Vet Expert UrinoVet Dog 30 табл.

30.00лв.

Внимание!

При поръчка на ветеринарни храни/обезпаразитяващи средства, предварително трябва да сте се консултирали с ветеринар!

Vet Expert UrinoVet Dog / УриноВет за кучета 30 табл. Използва се при кучета, за да подпомогне нормалните функции на отделителната система. Препоръчва се:
  • За пациенти, страдащи от остри и повтарящи се инфекции на пикочните пътища (ИПП);
  • За всички пациенти, подложени на лечение на уролитиаза, независимо от вида на уролитите (урати, струвити, оксалати) и операции за премахване на пикочните камъни.
  • Протективно при пациенти след процедурата на катетеризация.
  • 🫐 Боровинка (Vaccinium macrocarpon) съдържа протоантоцианидин, който помага в борбата с инфекции на уринарния тракт и предотвратява натрупването на патогенни микроорганизми.
  • 🌱 Магданоз (Petroliseum savitum) намалява калиево-натриевата помпа в бъбреците, увеличавайки диурезата и помагайки на кучетата с уринатни проблеми.
  • 💊 Глюкозамин е важен компонент, който намалява пермеабилитета на пикочния мехур и поддържа здрави мукозни мембрани.
Съдържание: Глюкозамин Добавки: Екстракт от червена боровинка (Vaccinum macrocarpon) 1:40 300 mg; Екстракт от магданоз (Petroselinum savitum) 50 mg. Аналитичен състав: Суров протеин 5.58%; сурови мазнини 2.32%; сурови влакнини 23.79%; сурова пепел (включително и минерали) 6,86%; влажност 5,38%. Свойства и употреба: Екстрактът от червена боровинка (Vaccinum macrocarpon) съдържа протоантоцианидин, който се свързва с повърхностните рецептори на патогенните микроорганизми, като по този начин възпрепятства възможността от натрупването им в пикочните пътища (например Escherichia coli) и развитието на хронични бактериални инфекции. Екстрактът от магданоз (Petroselinum savitum)  редуцира активността на натриево- калиевата помпа (Na + / K + АТФ) в бъбреците, водейки до повишаване количеството на урината и усилване на диурезата като последица от намаленото обратно всмукване на натрий. Глюкозаминът е прекурсор на глюкозаминогликаните и компонент на екстрацелиралния матрикс, покриващ мукозните мембрани на долните пикочни пътища. Функцията му е да намали пермеабилитета на стената на пикочния мехур за бактерии и токсини. Дозировка: 1 таблетка на 10 кг телесна маса Таблетките може да бъдат прилагани директно в устата на кучето или могат да бъдат смесвани с храни. На животното трябва да се предостави прясна вода през цялото време. Условия за съхранение: Съхранявайте на сухо място и при стайна температура.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване