Vet Expert UrinoVet Cat – 45 капсули

42.90лв.

Vet Expert UrinoVet Cat / УриноВет – Използва се при котки, за да поддържа нормалните функции на отделителната система. Препоръчва се за пациенти, предразположени към заболявания на долните пикочни пътища (FLUTD), включително идиопатичен цистит и уролитиаза, такива страдащи и податливи на инфекции на пикочните пътища, като пиелонефрит, цистит, уретрит, за всички пациенти, подложени на лечение от уролитиаза, независимо от вида на камъните (урати, струвити, оксалати) и след операция за отстраняване на пикочните камъни. Действа протективно при пациенти след процедурата на катетеризация.
  • Екстрактът от Червена боровинка (Vaccinum macrocarpon) съдържа протоантоцианидин, който се свързва с повърхностните рецепторина патогенните микроорганизми, като по този начин възпрепятства възможността от натрупването им в пикочните пътища (например Escherichia coli) и развитието на хронични бактериални инфекции.
  • Екстрактът от Маточина (Melissa officinalis) има успокояващи свойства при котки с FLUTD (възпалени на долните пикочни пътища) и идиопатичен цистит от поведенчески произход.
  • Екстрактът от Магданоз (Petroliseum savitum) редуцира активността на калиево-натриевата помпа (Na+/K+ АТФ-аза) в бъбреците, водейки до повишаване количествота на урината и усилване на диурезата като последица от намаленото обратно всмукване на натрий.
  • Глюкозаминът (Glucosaminum) е прекурсор на глюкозаминогликаните и компонент на екстрацелуларния матрикс, покриващ мукозните мембрани на долните пикочни пътища. Функцията му е да намали пермеабилитета на стената на пикочния мехур за бактерии и токсини.
Съдържание: Соево масло. Добавки: Екстракт от червена боровинка 125 мг, Екстракт от валериана 40 мг, Екстракт от магданоз 50 мг, Глюкозамин 84,1 мг. Аналитичен състав: суров протейн – 6,24 %, сурови мазнени – 31,1 %, сурови влакнени – 4,30 %, сурова пепел (включително и минерали) – 10,20 %, влажност – 2,04 %. Дозировка: 1 капсула на ден. Условия за съхранение: Съхранява се на сухи места при стайна температура (до 25 градуса). Да се пази от влага.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване