SYDECO BIO AQUA BAMBOO – РАСТЕНИЕ, 25см.

SKU 5894 Категория

0.00лв.

Налично за предварителни продажби

Продуките от серията BIO Aqua Sydeco Line са произведени от материали в които са вложени естествени продукти от възобновяеми източници. Това е част от стратегията на компанията да приведе продуктите си до едно по-високо екологично ниво в което продуктите са CO2 free, което намалява замърсяването в природата. Естествено това по никакъв начин не намалява качеството на продуктите в което може да се убедите сами!   
Аквариумни растения на фирма SYDECO, Франция.
Създадени още през 1985 година, и произвеждани във Франция, те все още изглеждат добре и са едни от най продаваните по рода си изкуствени растения. Концепцията на SAYDECO е от обикновенна пластмаса да създава прекрасни растения за вашия аквариум. С тях можете лесно и удобно да пресъздадете естествената водна флора.
Подходящи са също така и за терариуми.
Лесни и удобни за поставяне, дори и за най младите аквариумни ентусиасти.
Основни преимущества:
–          високо качество
–          естествени цветове
–          здрава основа от естествен речен пясък
–          идеално укритие за рибките
–          придават естествен вид на аквариума
–          етикет с баркод
 
 

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване