SIMPLE SOLUTION СПРЕЙ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА МИРИЗМИ, ВЪНШНИ ПРОСТРАНСТВА, 945мл.

SKU 1691 Категория Brand:

0.00лв.

Налично за предварителни продажби

Спрей Simple Solution Yard Odor Away е просто решение за премахване на неприятни миризми на двора като ги неутрализира незабавно. Елиминира миризмата на урина и изпражнения и връща чудесния аромат на природа.
Препаратът използва нова специално патентована технология на основата на ензими и аромати с двойно действие. Ускорява разграждането на отпадъците и елиминира миризмите от питомците. Идеален е за премахване на петна от мебели, бетон, камъни, стени, настилки и на други места в двора. Може да се използва и върху тревата без да я увреди.
Действа както при нови, пресни замърсявания, така и при стари. С една бутилка можете да обработите над 700 кв. м.
Спреят за премахване на миризми Simple Solution Yard Odor Away е безопасен за употреба. Безвреден е както за отглежданите животни, така и за хората, когато се използва според указанията.
Преди употреба: Премахнете защитното фолио. Разклатете продукта добре.
Употреба: Свържете спрея с маркуча. Задръжте лоста за заключване и натиснете дюзата в посока обратна на часовниковата стрелка към позиция ON докато дюзата щракне и се заключи.
Пуснете водата с налягане ¼ или ½ . Пръскайте равномерно върху замърсената зона. Оставете мястото да изсъхне само. Повторете при необходимост. След употреба натиснете дюзата в OFF позиция и след това спрете водата. Задръжте лоста за заключване и завъртете дюзата по посока обратно на часовниковата стрелка към позиция WATER докато останалата вода изтече, след това разделете спрея от маркуча.
Състав: пречистена вода, не-патогенна бактерия, мек препарат, натурални ензими и аромати.
Внимание: Избягвайте контакт с очите, поради риск от раздразнение. В случай на контакт, изпийте внимателно с вода в продължение на 15 минути. Пазете продукта далеч от деца и животни.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване