SIMPLE SOLUTION СПРЕЙ ПРОТИВ МИРИЗМИ И ПЕТНА, ТРОПИЧЕСКА ГОРА, 750мл.

SKU 1856 Категория Brand:

0.00лв.

Налично за предварителни продажби

Спрей за кучета Simple Solution S&O Remover Rainforest е специално формулиран, така че да отстранява упорити петна и неприятни миризми, причинени от кучетата. Съдържа пробактерии и ензими, които поглъщат и елиминират замърсяванията и лошите аромати, освежавайки с дъха на тропическа гора.
Формулата е специално разработена за почистване на повръщано, урина и фекалии. Спреят напълно освобождава дома спомена за „пакостите“ на лаещите приятели и ги обезкуражава повторно да маркират.
Спрей за кучета Simple Solution S&O Remover Rainforest е безопасен и лесен за употреба. Може да се ползва за килими, тапицерия, спално бельо, текстилни играчки, дрехи. Безопасен е за употреба както за животните, така и за децата, стига да се използва според указанията.
Преди употреба: Премахнете излишните твърди отпадъци от замърсената зона. Разклатете добре и първоначално тествайте на скрита част на цветните повърхности. За дървени подови настилки, моля следвайте препоръките на доставчика. Не е подходящ за използване върху кожени повърхности.
Указания за употреба: Нанесете върху замърсената зона. Когато третирате килим, нанесете двойно количество от препарата върху замърсяването. Изчакайте 10 или повече минути, за да може ензимите и про-бактериите да отстранят замърсяването. Попийте излишната влага с безцветна кърпа. Оставете зоната да изсъхне напълно за 24-48 часа и след това изчистете с прахосмукачка. Когато изсъхне и петната и миризмите изчезнат, изплакнете с вода и използвайте чиста кърпа за да премахнете останалата влага. Ако зоната е суха, но миризмата все още я има, източника на миризмите не се е изчистил напълно. Използвайте препарата отново, като се уверите че използвате достатъчно количество от продукта.
Машини за почистване на килими: Предварително подгответе силно замърсените зони, като ги третирате с препарата. След това добавете 120мл на всеки 4л от шампоан/вода за да подобрите силата на почистването на машината.
Пране в пералня: Нанесете на замърсената зона и изчакайте 10 минути, след това изперете. При петна и миризми по дървен под, плочки, тухли използвайте Simple Solution Hard Floor Stain and Odour Remover.
Съдържание: парфюм, бензил бензонат, бронопол , 1-2 –бензизотиазолинон
Съвети за безопасност: При контакт с очите, измийте обилно с вода в продължение на 15 минути. Пазете далеч от деца и животни.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване