SAVIC HOP IN КОТЕШКА ТОАЛЕТНА С ВХОД ОТГОРЕ

SKU 5665 Категория

60.00лв.

Налично за предварителни продажби

Hop in – котешка тоалетна с вход отгоре от Savic, Белгия
Hop In е модерна котешка тоалетна с вход отгоре. Тя се препоръчва за котки, които уринират без да влизат в съда, уринират назад или обичат да разпръскват назад постелката и отпадъците. Идеална е за семейства с малки деца, които няма да имат достъп до входа на тоалетната. Също ако отглеждате и куче, и котка, по този начин кучетата не безпокоят котките и нямат достъп до тоалетната.
Едно от най-важните предимства на Hop In е леко наклонената повърхност на капака с дупки. Докато котката ходи по капака, когато излиза от тоалетната, полепналата по лапите ѝ постелка за котешка тоалетна пада през дупките обратно в тоалетната. Големият изход на тоалетната я прави лесна за излизане и е подходяща и за големи котки.
Всекидневното почистване на тоалетната е лесно, благодарение на куката за лопатка (лопатка не е включена), лесното отваряне на капака и възможността да бъде закачен за тоалетната. Вдлъбнатините на дъното улесняват повдигането при изсипване на замърсената постелка в коша за боклук.
Размери: 58.5 х 39 х 39.5см
Цветове: антрацит и мока
Съвет: Поставете Hop In в ъгъла на стаята, за да спестите място и за да насърчите котката да минава по цялата дължина на капак и да изтръсква лапите си.
Произведена е в Белгия.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване