San Ditan – Цинк – спрей 150 мл.

24.00лв.

Внимание!

При поръчка на ветеринарни храни/обезпаразитяващи средства, предварително трябва да сте се консултирали с ветеринар!

San Ditan / Сан Дитан Паназим – Цинк – Козметичен спрей за поддържане и предпазване на захабена кожа. Терапевтични показания: Грижливо съчетаните помежду си поддържащи вещества като дерматологично значимите ензими и витамини, алантоин, цинков окис и ланолин подпомагат естествените процеси на възстановяване и предпазват силно захабената кожа. СанДитан Ензим-Цинк спрей предотвратява възпаления и предпазва кожата от овлажняване и замърсяване. Напръскано върху превръзки, препаратът предпазва от залепването им. Защита на кожата:  естествената вълнена мазнина (ланолин) осигурява добра прилепваемост и така предпазва от разранявания. Предпазване от овлажняване: Цинковият окис образува защитен слой и така предпазва кожата от контакт със замърсявания или влага. Защита на захабена кожа: Алантоин, ензими и витамини успокояват раздразнената кожа и спомагат затихването на зачервявания. Защита от светлина: Микроскопично финият цинков окис ефективно предпазва от светлина. Продуктът е подходящ за: Свине, Овце, Кози, Кучета, Котки, Зайци, Коне
Приложение: Да се разклаща преди употреба! СанДитан Ензим-Цинк спрей се пръска от около 15 см разстояние върху почистената и подсушена кожа. При нужда се повтаря няколкократно на ден. Съдържание: Каприл/каприк триглицерид, цинков окис, парафин и полиетилен, ланолин, глицер стеарат, алантоин, ретинил палмитат, папаин, панкреатин (трипсин, химотрипсин), токоферол ацетат. Предпазни мерки: Флаконът е под налягане. Да се пази от слънчева светлина и температура над 50°С. След употребата да не се отваря насила или изгаря флаконът. Да не се пръска върху открит огън или жар и да се пази от възпламеняеми източници – да не се пуши. Да се пази от достъп на деца. Да се подсигури достатъчно проветряване, за да се избегнат възпламеняеми парни/въздушни смеси.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване