San Ditan – Паназим крем 150 мл.

39.00лв.

Внимание!

При поръчка на ветеринарни храни/обезпаразитяващи средства, предварително трябва да сте се консултирали с ветеринар!

San Ditan / Сан Дитан Паназим крем 150 мл. Дерматологично грижливо съчетаните помежду си вещества
  • поддържат чрез протеолитично разграждане дефектни части на тъканта и така осигуряват гладка, еластична кожа;
  • предпазват чрез разграждане на вредящи кожни наслагвания;
  • регенерират, подпомагайки естествените процеси на подновяване.
С микрозърнестата си структура и с доброто си разпределително и прилепващо свойство, Пазаним-крем съдържа особено ценните и изключително активни ензими папаин, химотрипсин и трипзин. При това се касае за биологични добавки, чиито дерматологични свойства са отдавна известни. Същото се отнася и за добавените витамини А и Е, чиято клетъчнозащитна функция трябва да се подчертае.
Съдържание: ПЕГ хидрогенирано рициново масло (макрогол 1500), полисорбат 80, ритинил палмитат (вит. А), токоферил ацетат (вит. Е), панкреатин (конц. с протеаза, амилаза, липаза, трипсин, 2,6 FIP-E/ml, химотрипсин 51 FIP-E/ml), папаин (2,8 FIP-E/ml). Приложение: Да се нанася достатъчно количество и внимателно да се разнася. Продуктът не съдържа инхибитори, не гори и не разяжда, поради това може да бъде приложен безпроблемно неколкократно на ден. Да се пази от светлина и да се не се съхранява при температура над 25°С.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване