Facebook Pixel
PRO PLAN SMALL&MINI PUPPY с OPTISTART - ЗА ПОДРАСТВАЩИ КУЧЕНЦА ОТ ДРЕБНИ ПОРОДИ, С ПИЛЕ 7 кг.
PRO PLAN SMALL&MINI PUPPY с OPTISTART - ЗА ПОДРАСТВАЩИ КУЧЕНЦА ОТ ДРЕБНИ ПОРОДИ, С ПИЛЕ 7 кг.

PRO PLAN SMALL&MINI PUPPY с OPTISTART - ЗА ПОДРАСТВАЩИ КУЧЕНЦА ОТ ДРЕБНИ ПОРОДИ, С ПИЛЕ 7 кг.

(0 ревюта) / Напиши ревю
  • 77.00лв.
  • Наличност: Да
  • Виж цялата колекция: PRO PLAN
  • Код: SMALL&MINI PUPPY с OPTISTART
Пълноценна суха храна, специално разработена за бебета кучета от малки и мини породи. 
PURINA Pro Plan Small & Mini Puppy с OPTISTART и Коластра, богата на Пиле суха храна за малки кученца до 1 година е Пълноценна храна, която съдържа формула от специални хранителни съставки подходяща за кученца от дребни и мини породи. С добавената съставка Коластра, първото майчино мляко, OPTISTART подсилва естествените защити на кучецата от дребни и мини породи, помагайки им да се борят с всекидневните предизвикателства и да изгграждат силна Имунна система, която да поддържа здравето им в дългосрочен план.
PURINA Pro Plan OPTISTART с Коластра засилва имунния отговор с до 50%. След проведено проучване от PURINA® е установено, че кученца, които приемат храна допълнена с животинска Коластра, показват 50% по-ефикасен отговор към CDV ваксината в сравнение с контролна група. Добавянето на Коластра и Salibra 70 помага за поддържането на по-високи нива на антитела в организма на кученцата, в сравнение с тези, в чийто храна липсва добавена Коластра.
Тази суха храна за малки кученца съдържа лесно усвоими съставки и баланс от хранителни вещества. OPTISTART® съдържа хранителни съставки с научно доказани ползи за храносмилането на малките кученца и предпазва от стомашни разстройства чрез повишаванена разнообразието и устойчивостта на чревната Микрофлора. Освен това съдържа необходимото количество калций, фосфор и Витамин D, за да осигури нормалното развитие на ставите. Продуктът подпомага визуалното и мозъчно развитие, както и доброто качество на изпражненията в периода на захранване.
СЪСТАВ: Пиле (20%), дехидратиран птичи протеин, пшеница, животинска мазнина, соево брашно, ориз (7%), царевично глутеново брашно, каша от цвекло на прах, царевица, пшенично глутеново брашно, минерали, яйчен прах, рибено масло, хидролизат, коластра на прах (0.1%).

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо            Добро