Facebook Pixel
ХРАНА ЗА ПОДРАСТВАЩИ КУЧЕНЦА ОТ СРЕДНИ ПОРОДИ, С ПИЛЕ 3КГ. - PRO PLAN MEDIUM PUPPY с OPTISTART
ХРАНА ЗА ПОДРАСТВАЩИ КУЧЕНЦА ОТ СРЕДНИ ПОРОДИ, С ПИЛЕ 3КГ. - PRO PLAN MEDIUM PUPPY с OPTISTART

ХРАНА ЗА ПОДРАСТВАЩИ КУЧЕНЦА ОТ СРЕДНИ ПОРОДИ, С ПИЛЕ 3КГ. - PRO PLAN MEDIUM PUPPY с OPTISTART

(0 ревюта) / Напиши ревю
  • 30.00лв.
  • Наличност: Да
  • Виж цялата колекция: PRO PLAN
  • Код: MEDIUM PUPPY с OPTISTART
Пълноценна суха храна, специално разработена за бебета кучета от средни породи.
PURINA® Pro Plan® Medium Puppy с OPTISTART® и Коластра, богата на Пиле суха храна за малки кученца до 1 година е Пълноценна храна, която съдържа формула от специални хранителни съставки. Подходяща за кученца от средни породи. С добавената съставка Коластра, първото майчино мляко, OPTISTART® подсилва естествените защити на кученцата от дребни и мини породи, помагайки им да се борят с всекидневните предизвикателства и да изгграждат силна Имунна система, която да поддържа здравето им в дългосрочен план.
PURINA® Pro Plan® OPTISTART® с Коластра засилва имунния отговор с до 50%. След проведено проучване от PURINA® е установено, че кученца, които приемат храна допълнена с животинска Коластра, показват 50% по-ефикасен отговор към CDV ваксината в сравнение с контролна група. Добавянето на Коластра и Salibra 70 помага за поддържането на по-високи нива на антитела в организма на кученцата, в сравнение с тези, в чийто храна липсва добавена Коластра.
Тази суха храна за малки кученца съдържа лесно усвоими съставки и баланс от хранителни вещества. OPTISTART® съдържа хранителни съставки с научно доказани ползи за храносмилането на малките кученца и предпазва от стомашни разстройства чрез повишаване на разнообразието и устойчивостта на чревната Микрофлора.
Съдържа необходимото количество калций, фосфор и Витамин D, за да осигури нормалното развитие на ставите. Продуктът подпомага визуалното и мозъчно развитие, както и доброто качество на изпражненията в периода на захранване.
Формулата съдържа OPTISTART®, съставка, която включва Коластра - специално хранително вещество от първото майчино мляко, което помага да се поддържа естествената защита на твоето кученце.
Богата на висококачествено пиле, храната е формулирана от експертите на PURINA® за подпомагане на силни зъби и стави и за поддържане на дългосрочното здраве на домашния ти любимец.
СЪСТАВ: Пиле (20%), дехидратиран птичи протеин, пшеница, соево брашно, животинска мазнина, ориз (8%), царевица, храносмилателен ензим, каша от цвекло на прах, царевично глутеново брашно, минерали, яйчен прах, рибено масло, коластра на прах (0.1%).

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо            Добро