PRO PLAN LARGE ATHLETIC PUPPY с OPTISTART – ЗА ПОДРАСТВАЩИ КУЧЕНЦА ОТ ЕДРИ ПОРОДИ С ПИЛЕ 12КГ

SKU 760 Категории , Tag Brand: ,

132.00лв.

Пълноценна суха храна, специално разработена за бебета кучета от едри породи. PURINA® PRO PLAN® DOG Large Athletic Puppy с OPTISTART® е създадена за малки кученца до 1 година от едри породи, които имат атлетична физика.Тази храна разработена от ветеринарни експерти ще му помогне да посрещне всекидневните предизвикателства като му осигури хранителните вещества, от които има нужда. PURINA® PRO PLAN® DOG Large Athletic Puppy с OPTISTART® поддържа здрави ставите, подпомага дългосрочно здравето и подсилва имунната му система. Храната е специално разработена за цялостна защита на зъбите и съдържа хранителни вещества специално избрани за този размер и възраст на кученцето. Съдържа висококачествени парчета пиле. PURINA® Pro Plan® OPTISTART® с Коластра засилва имунния отговор с до 50%. След проведено проучване от PURINA® е установено, че кученца, които приемат храна допълнена с животинска Коластра, показват 50% по-ефикасен отговор към CDV ваксината в сравнение с контролна група. Добавянето на Коластра и Salibra 70 помага за поддържането на по-високи нива на антитела в организма на кученцата, в сравнение с тези, в чийто храна липсва добавена Коластра. Формулата съдържа OPTISTART®, съставка, която включва Коластра – специално хранително вещество от първото майчино мляко, което помага да се поддържа естествената защита на твоето кученце. Богата на висококачествено пиле, храната е формулирана от експертите на PURINA® за подпомагане на силни зъби и стави и за поддържане на дългосрочното здраве на домашния ти любимец. Хранителните потребности на големите кучета варират в зависимост от формата на тялото. Тази формула е специално разработена за кучета с по-голяма телесна маса и по-високи енергийни изисквания.
СЪСТАВ: Пиле (19%), пшеница, дехидратиран птичи протеин, ориз (9%), соево брашно, животинска мазнина, хидролизат, царевично глутен брашно, пшеничен глутен брашно, царевица, каша от цвекло на прах, минерали, яйчен прах, рибено масло, коластра на прах (0.1%).

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване