Facebook Pixel
PIPER CAT STERILIZED - КОНСЕРВА ЗА КАСТРИРАНИ КОТКИ В ЗРЯЛА ВЪЗРАСТ, 400гр.
PIPER CAT STERILIZED - КОНСЕРВА ЗА КАСТРИРАНИ КОТКИ В ЗРЯЛА ВЪЗРАСТ, 400гр.

PIPER CAT STERILIZED - КОНСЕРВА ЗА КАСТРИРАНИ КОТКИ В ЗРЯЛА ВЪЗРАСТ, 400гр.

(0 ревюта) / Напиши ревю

Налични опции

  • 4.20лв.
  • Наличност: Да
  • Производители PIPER
  • Код: STERILISED
"Пълноценна храна за кастрирани котки от всички породи.
Предлага се в два вкуса - заек и риба тон.
Точно подбрани суровини, благодарение на които съдържанието на хранителни вещества  покрива специфичните хранителни изисквания на котките, които са претърпели стерилизация.
PIPER  STERILIZED стимулира и контролира хода на всички метаболитни процеси, осигурява поддържане на постоянно телесно тегло, без да създава както недостиг, така и излишък от хранителни вещества. Той е източник на протеин с много висока смилаемост и биологично качество, богати на всички основни аминокиселини.
Добавянето на L-карнитин увеличава ефективността на метаболизма на мастните киселини, благодарение на което храната е лесно усвояема, което намалява риска от наднормено тегло и затлъстяване. Освен това този процес се засилва чрез обогатяване на храната с йод - съставка на хормоните на щитовидната жлеза, отговорни за поддържането на метаболитния баланс на целия организъм. Благодарение на подходящия производствен метод и прецизния избор на суровини храната се характеризира с високи коефициенти на смилаемост на всички хранителни вещества и е подходяща  за нуждите на храненето на стерилизирани котки от всички породи."

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо            Добро