Orijen – Small Breed New Formula 4.5 кг- срок до март 2023

SKU 6653 Категории , Brand:

95.00лв.

Налично за предварителни продажби

Висококачествена храна за кучета от мини и дребни породи над 12 месеца, произведена в Канада. Съдържанието е основно от прясно месо и риба, съчетано с правилно селектирани плодове и зеленчуци, растения и билки. Количеството въглехидрати е сведено до минимум.

You sent

По своята природа всички кучета са основно месоядни, което значи че техния рацион трябва да включва разнообразни видове месо и малко количество плодове, зеленчуци и треви. Кучетата са приспособени да получават енергия от протеини и мазнини от месо – не от въглехидрати от зърнени храни.

Високопротеиновия, нисковъглехидратен и несъдържащ зърнени храни Orijen Small Breed възпроизвежда богатото разнообразие от прясно месо, плодове, зеленчуци и треви, с които кучетата биха се хранили в дивата природа.

Биологично съответстващата храна Orijen Small Breed съдържа най-високия процент пресни месни ингредиенти, богати на протеин и годни за човешка консумация (минимум 80%), включващи пресни пилешко месо, пуйка, хваната на свобода бяла риба и цели яйца, които са необходими на Вашето куче. В същото време от храната са изключени всички зърнени храни и въглехидрати, които са вредни за него.

Вместо зърнени храни Orijen съдържа разнообразни канадски плодове и зеленчуци – сладки картофи, черни боровинки и слънчоглед от фермите в прериите, ябълки и червени боровинки от овощните градини по Тихоокеанското крайбрежие и вътрешността на страната, и морски водорасли от приливната зона на Тихия океан.

Пресните бяла риба и сьомга Чинук са най-добрите източници на непреработени незаменими мастни киселини (включително декозахексанова и ейкозапентанова киселини), които поддържат развитието на клетъчните мембрани и имунната система, и великолепното състояние на кожата и козината – външния символ на здравето и жизнеността.

Свързвайки доброто хранене и оптималното здраве на организма, оригиналните фитокомпоненти на Orijen включват псилиум и корен от глухарче, семена от резене и листа от мента. Всички те съответстват на природния рацион на кучетата, придават тонус и подхранват храносмилателния тракт, и подобряват функцията на черния дроб.

Запознайте се със списъка на ингредиентите на Orijen Small Breed и Вие ще се убедите, че този биологично съответстващ рацион е натуралния и вкусен способ да осигурите на Вашето куче от дребна порода дълъг и здравословен живот.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване