Ценови Диапазон

Категории

Лечебна Храна за Кучета

Кучето Ви страда от диабет, има наднормено тегло, проблеми с храносмилането или уринарни затруднения? А знаете ли, че балансираната диета е много важна за неговото здравословно състояние?

При наличието на здравословен проблем, ветеринарните лекари препоръчват да се насочите към лечебните храни за кучета. Те са специално предназначени да отговорят на специфичните нужди на кучетата, които имат здравословни проблеми.

Например, ако любимецът Ви страда от диария, гастрит или често повръща, може да има чувствителен стомашно-чревен тракт. Повръщането може да е и симптом на алергия към някоя от съставките на храната, която му давате. В този случай е добре да се консултирате с ветеринар, който да установи проблема и да Ви насочи към подходяща лечебна храна за кучета.

Лечебните храни за кучета с деликатно храносмилане имат съставки, които са лесно смилаеми и ще предотвратят неразположението.

Особеност на лечебните храни за кучета е, че имат специално разработени рецепти. Те са фокусирани не само върху балансираното хранене, но и в облекчаване на специфични здравословни и патологични състояния или повторната им поява.

Затова съставките на лечебните храни за кучета са внимателно комбинирани с мисъл за вкуса и хранителните им свойства.

В тази категория можете да разгледате нашите лечебни храни за кучета. Специално за Вашите любимци сме се погрижили да Ви предложим разнообразие от лечебни храни за кучета на най-добрите производители.

Hill`s, Royal Canin и много други.

Обърнете внимание, че лечебните храни за кучета не са взаимозаменяеми. Например, ако кучето Ви е кастрирано или се възстановява след операция, НЕ трябва да му взимате лечебна храна за кучета с диабет. Можете да смените марката, вкуса или вида – вместо суха храна да вземете пауч или консерва.

Важно е да се придържате към препоръчаната лечебна храна за кучета от Вашия ветеринар.

Имате нужда от помощ при избора на лечебни храни за кучета? Свържете се с нас на телефон: 0898 72 17 25 и нашите консултанти с удоволствие ще Ви помогнат да изберете правилната храна за Вашия четириног приятел.

Показване на 1–12 от 73 резултата