HILL’S SCIENCE PLAN STERILIZED CAT YOUNG – ПАУЧ СЪС СЬОМГА 85гр

SKU 548 Категории , Brand:

3.00лв.

Вашата котка ще обикне вкуса на крехките парченца в сос в HILL’S Science Plan Sterilized Cat Young Adult със сьомга. Това е перфектният баланс между вкус и питателност – уникална формула за контрол на теглото при кастрирани котки. Приготвена от висококачествени, лесно смилаеми съставки. С добавен L-карнитин, който клинично доказано помага на котките да останат активни и във форма.Контролирани нива на минерали за здрава пикочна система.Ниско съдържание на мазнини и високи нива L-лизин за поддържане на жизнеността
. СЪСТАВ: Месо и животински продукти, риба и рибни продукти, зърнени култури, яйца и яйчни продукти, зеленчуци, протеини от растителен произход, различни захари, продукти с растителен произход, масла и мазнини, минерали.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване