HILLS PD STEW CANINE K/D КОНСЕРВА 354гр – при бъбречна недостатъчност

10.30лв.

Внимание!

При поръчка на ветеринарни храни/обезпаразитяващи средства, предварително трябва да сте се консултирали с ветеринар!

Функцията на бъбреците е да филтрират отпадъчните продукти и токсините от кръвта, и да поддържат нормалния балансна течности и минерали в тялото. С остаряването на животните, може да възникне увреждане на бъбречната тъкан. Този процес е необратим и води до прогресивна загуба на бъбречната функция. Кучетата с бъбречни заболявания може да имат загуба на апетит и калорийния им прием може да е понижен, което евентуално води до загуба на мускулна маса. Диетолозите и ветеринарните лекари в Hill’s разработиха Prescription Diet™ k/d™ – лечебно хранене, което поддържа здравето на бъбреците при кучетата. Храненето с Prescription Diet™ k/d™ клинично доказано подобрява и удължава качеството на живот. Това неустоимо задушено Prescription Diet™ с внимателно приготвени хапки пилешко и зеленчуци, дава уникална възможност на стопаните да засилят връзката с техния домашен любимец. Как работи: Таргетирани нива на висококачествен протеин. Контролирани нива на фосфор. Ниски нива на натрий. Хранителен комплекс, който спомага за поддържане на мускулатурата. Как помага: Поддържа функцията на бъбреците и сърцето. Поддържа жизнеността и енергията. Поддържа апетита и насладата от храненето. Поддържа оптималното състояние на тялото
. С пилешко и зеленчуци: пилешко (5%), оризово брашно, животински мазнини, свински черен дроб, оризово нишесте, декстроза, минерали, захароза, ориз, яйчен протеин, сушена цвеклова каша, ленено семе, изсушени моркови, рибено масло, целулоза, изсушен грах, мая, витамини и микроелементи. Общо зеленчуци (1%).

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване