HILLS PD STEW CANINE I/D КОНСЕРВА 354гр – при храносмилателни разстройства и възстановяване

11.00лв.

Внимание!

При поръчка на ветеринарни храни/обезпаразитяващи средства, предварително трябва да сте се консултирали с ветеринар!

Храната за кучета Hill’s Prescription Diet i/d има отличен вкус и клинично доказано помага за намаляване на храносмилателните разстройства. Тази лесносмилаема храна е обогатена с електролити и витамини от група B за лесно усвояване и компенсиране на изгубените хранителни вещества. Включва технологията ActivBiome+ на Hill’s – специален микс от пребиотични фибри, който клинично доказано подхранва бързо чревния микробиом за добро храносмилане и оптимално качество на изпражненията. Подсилена с омега-3 и омега-6 мастни киселини и клинично доказани антиоксиданти за здрава имунна система. Сухата храна за кучета Hill’s Prescription Diet i/d е специално формулирана за намаляване на стомашно-чревните разстройства и посреща хранителните потребности на кученцата и израсналите кучета. Как работи: Лесносмилаема формула за лесно усвояване на хранителните вещества Уникален пребиотичен микс за подхранване на полезните чревни бактерии Включва технологията ActivBiome+ на Hill’s – специален микс от пребиотични фибри, който клинично доказано подхранва бързо чревния микробиом Високо съдържание на електролити и витамини от група B Клинично доказани антиоксиданти С добавени омега-3 и омега-6 мастни киселини Как помага: Храната за кучета Hill’s Prescription Diet i/d е лесносмилаема храна с отличен вкус, която клинично доказано помага за намаляване на храносмилателните разстройства. Изключително вкусна храна за възстановяване на изгубените хранителни вещества Действа бързо за подобряване на храносмилането и качеството на изпражненията Възстановява силите и подпомага имунната система Посреща специалните хранителни потребности на кученцата и израсналите кучета
СЪСТАВ: Месо и животински производни (пилешко 9%), различни захари, производни от растителен произход, зърнени храни, минерали, зеленчуци (0,8%), масла и мазнини, яйца и яйчни производни, дрожди, семена, плод. Лесносмилаеми съставки: Свински черен дроб, пилешко, оризово нишесте, ориз, яйчен протеин.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване