HILLS PD STEW CANINE GASTROINTESTINAL BIOME STEW КОНСЕРВА, 354гр. – при храносмилателни разстройства запек колит

11.00лв.

Внимание!

При поръчка на ветеринарни храни/обезпаразитяващи средства, предварително трябва да сте се консултирали с ветеринар!

Храносмилателното здраве на вашето куче може да бъде повлияно отрицателно от много неща и когато Вашето куче има храносмилателно разстройство, това е неприятно преживяване за всички участващи. Добрата новина е, че можете да помогнете на кучето си да се почувства по-добре с храна, която по революционен начин подпомага храносмилателните проблеми, реагиращи на влакнини, като подобрява здравето на микробиома – уникалната чревна екосистема на животното Ви – като основна част от грижата за храносмилането. Специалистите по хранене на Hill’s и ветеринарни лекари формулираха Hill’s PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome храната с ActivBiome+, иновативна технология за съставките, която поощрява регулярните и здрави изпражнения и поддържа здравето на храносмилателната система. Това неустоимо задушено със зеленчуци е с вкусни хапки в сос, формулирано с полезни съставки като пиле и моркови, които кучето Ви ще хареса. Как работи: Иновативна ActivBiome+ технология за съставките, патентован микс от активни влакнини, които клинично доказано подхранват чревния микробиом, за да се поддържа храносмилателното здраве и благоденствието. Високи нива на Omega-3 мастни киселини (DHA & EPA). Оптимален баланс между разтворими и неразтворими влакнини. Как помага: Клинично доказано Hill’s PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome помага за втвърдяване на изпражненията за 24 часа и намалява риска от рецидив. Действа бързо, за да подхрани микробиома на червата и да насърчи здравословните изпражнения. Насърчава активността на полезните чревни бактерии за поддържане на храносмилателното здраве. Помага за ограничаване на рецидивите на храносмилателни разстройства.
СЪСТАВ: Месо и животински производни (пилешко 8%), производни от растителен произход, зърнени храни, екстракти от растителни протеини, зеленчуци (моркови 0,8%), масла и мазнини, минерали, плодове, семена.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване