HILLS PD FELINE K/D ПАУЧ С РИБА 85гр – при остра и хронична бъбречна недостатъчност

3.30лв.

Внимание!

При поръчка на ветеринарни храни/обезпаразитяващи средства, предварително трябва да сте се консултирали с ветеринар!

k/d™ Feline спомага за удължаването на живота и силно подобрява качеството на живот при котки с бъбречни нарушения, като помага да се намали прогресиране на заболяването и проявата на признаците му.Основни характеристики Контролирани нива на висококачествен протеин, за да се предотврати появата на токсични продукти, които могат да причинят дискомфорт.С високи нива на Омега-3 мастни киселини от рибено масло, за да подпомогне притока на кръв към бъбреците. Високото съдържание на антиоксиданти спомага за запазване фукцията на бъбреците. С отличен вкус, който улеснява смесеното хранене с мокра и суха храна, за още по-голямо удоволствие на котката.
Със сьомга: пилешко, свинско, сьомга (4%), пшенично брашно, царевично нишесте, захари, сушен яйчен белтък, целулоза, животински овкусител, минерали, слънчогледово масло, рибено масло, витамини, микроелементи, таурин и бета-каротин. Оцветено с натурален карамел.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване