HILLS PD CANINE WD КОНСЕРВА 370гр. – при запек колит и за поддържане на теглото

8.20лв.

Внимание!

Добавяйки този продукт в количката Вие декларирате, че сте запознати с прилагането му и периода на употреба.

Клинично доказана храна с намалено съдържание на мазнини и високо съдържание на фибри за поддържане на оптимално телесно тегло при кучета със захарен диабет и склонни към натрупване на наднормено тегло и затлъстяване. Как помага: Prescription Diet™ Canine w/d™ има следните основни характеристики. Основни характеристики След като кучето ви е достигне идеално телесно тегло, можете да го поддържате чрез хранене с продукти за поддържане на теглото от серията Prescription Diet. Ниско съдържание на калории и мазнини за поддържане на идеално тегло на вашето куче. Високо съдържание на влакнини за контрол на глада между храненията С добавен L-карнитин и витамин, който помага за изгаряне на мазнините и запазване на мускулите по време на загуба на тегло.
С пилешко: свинско, царевица, пилешки (6 %), перлен ечемик, целулоза, животински овкусител, ленено семе, дехидратирани цели яйца, минерали, микроелементи и витамини.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване