HILLS PD CANINE W/D 10кг. – суха храна за за кучета със запек, колит и за поддържане на теглото

SKU 6589 Категории , Brand:

146.00лв.

Внимание!

При поръчка на ветеринарни храни/обезпаразитяващи средства, предварително трябва да сте се консултирали с ветеринар!

HILLS PD CANINE W/D 10кг. – суха храна за за кучета със запек, колит и за поддържане на теглото Клинично доказана храна с намалено съдържание на мазнини и високо съдържание на фибри за поддържане на оптимално телесно тегло при кучета със захарен диабет и склонни към натрупване на наднормено тегло и затлъстяване. Как работи: Ниски нива на захари и оптимална комбинация от разтворими и неразтворими фибри. Висококачествени протеини и ефективни нива на L-карнитин. Подходящи нива на мазнини и калории. Как помага: Prescription Diet Canine w/d има следните основни характеристики: Основни характеристики”: Ниско съдържание на калории и мазнини за поддържане на идеално тегло на Вашето куче. Високо съдържание на влакнини за контрол на глада между храненията. С добавен L-карнитин и витамин, който помага за изгаряне на мазнините и запазване на мускулите по време на загуба на тегло. Нов, страхотен вкус, който кучето Ви ще хареса. След като кучето Ви достигне идеално телесно тегло, можете да го поддържате чрез хранене с продукти за поддържане на теглото от серията Prescription Diet.
Зърнени храни, деривати от растителен произход, месо и животински деривати (пилешко 9%), протеинов екстракт от растителен произход, масла и мазнини, минерали. Източници на въглехидрати: Пшеница, царевица, ечемик, овес.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване