HILLS PD CANINE U/D – суха храна за кучета с цистeинови и пуринови уролити

SKU 6586 Категории ,

97.00лв.157.00лв.

Внимание!

Добавяйки този продукт в количката Вие декларирате, че сте запознати с прилагането му и периода на употреба.

Доказано спомага за намаляване образуването на уратни, оксалатни и цистинови уролити при кучета. Как помага: Prescription Diet™ Canine u/d™ е разработена за подпомагане на лечението на кучета с проблеми, свързани с уролитиаза. Основни характеристики Спомага за намаляване образуването на уратни, оксалатни и цистинови уролити. Съдържа ниско ниво на протеини, но от високо качество, за да се намали натрупването на токсични отпадни продукти от обмяната на протеините, които причиняват дискомфорт при пациенти с бъбречна недостатъчност. С намалено съдържание на натрий – ограничава задържането на течности при ранните сърдечни нарушения.
СЪСТАВ: Зърнени храни, производни от растителен произход, масла и мазнини, яйца и яйчни производни, минерали, месо и животински производни, семена. Вещества, алкализиращи урината: калиев цитрат, калциев карбонат. Източник на протеин: Сушено цяло яйце.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване