HILLS PD CANINE KIDNEY MOBILITY CARE 12кг – суха храна за кучета с бъбречна недостатъчност и ставни проблеми

SKU 6581 Категории , Brand:

160.00лв.

Внимание!

При поръчка на ветеринарни храни/обезпаразитяващи средства, предварително трябва да сте се консултирали с ветеринар!

Клинично доказана храна, специално формулирана при съпътстващи заболявания. Как помага: Prescription Diet™ k/d™+Mobility Canine е клинично доказана храна за поддържане на подвижността и качеството на живот при кучета с бъбречни заболявания. Основни характеристики Контролирани нива на фосфор и ниско съдържание на натрий за подпомагане на бъбречната и сърдечната функция Възвръща способността на кучето да се катери, тича и скача за по-малко от 21 дни Поддържа жизнеността и бодростта при кучета в по-напреднала възраст С подобрен аминокиселинен профил в подкрепа на естествената способност на кучето да изгражда и поддържа мускулатурата Страхотен вкус, който кучето Ви ще хареса
Пивоварен ориз, царевица, ленено семе, животински мазнини, сушена цвеклова каша, извара, изсушени цели яйца, грах, рибено масло, соево масло, минерали, витамини, хидролизан хрущял (източник на хондроитин сулфат) микроелементи, хидролизирани ракообразни (източник на глюкозамин) и бета-каротин. С естествен антиоксидант (смес от токофероли).

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване