HILLS PD CANINE KIDNEY CARE – суха храна за кучета с бъбречна недостатъчност

SKU 6578 Категории ,

40.00лв.160.00лв.

Внимание!

Добавяйки този продукт в количката Вие декларирате, че сте запознати с прилагането му и периода на употреба.

HILLS PD CANINE KIDNEY CARE – суха храна за кучета с бъбречна недостатъчност Клинично доказана храна за поддържане на по-дълъг и по-добър живот. Как помага: Prescription Diet™ k/d™ Canine е клинично доказана храна за поддържане на по-дълъг и по-добър живот при кучета с бъбречни заболявания Основни характеристики Контролирани нива на фосфор и ниско съдържание на натрий за подпомагане на бъбречната и сърдечната функция С подобрен аминокиселинен профил в подкрепа на естествената способност на кучето да изгражда и поддържа мускулатурата С отличен вкус, на който Вашето куче няма да може да устои Предлага се под формата на суха, гранулирана храна и консерви
Пивоварен ориз, животински мазнини, царевица, сушена цвеклова каша, дехидратирани цели яйца, грахов протеин, животински овкусител, минерали, соево масло, брашно от грахови трици, рибено масло, ленено семе, L-карнитин, витамини, микроелементи и бета-каротен. С естествени антиоксиданти (смес от токофероли).  

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване