HILLS PD CANINE ID SENSITIVE С ЯЙЦЕ И ОРИЗ – суха храна за кучета имащи хронични ентеропатии, които се повлияяват добре от високо смилаема храна и високо количество мазнини.

SKU 6571 Категории , Brand:

49.00лв.175.00лв.

Внимание!

При поръчка на ветеринарни храни/обезпаразитяващи средства, предварително трябва да сте се консултирали с ветеринар!

Диетичната храна Hill’s Prescription Diet i/d Sensitive осигурява пълноценното хранене, от което кучето ви се нуждае, и може да се дава дългосрочно. Вашият ветеринарен лекар ще ви разкаже повече за това как нашите храни от линията Prescription Diet могат да помогнат на кучето или котката ви да продължи да води щастлив и активен живот. Тази суха храна се приготвя от апетитни съставки и има неустоим вкус, който кучетата обичат. Как работи: Лесносмилаема формула със специално подбрани протеини и въглехидрати Уникален пребиотичен микс за подхранване на полезните чревни бактерии Висока енергийна плътност Клинично доказани антиоксиданти Как помага: Формула за намаляване на хранителната непоносимост Действа бързо за подобряване на храносмилането и качеството на изпражненията Изключително вкусна храна за възстановяване на изгубените хранителни вещества и възвръщане на силите
СЪСТАВ: Зърнени храни (пивоварен ориз 30%), яйца (18%) и яйчни производни, екстракти от растителен протеин, масла и мазнини, минерали, производни от растителен произход, месо и животински производни, плод, семена.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване