HILLS PD CANINE ID КОНСЕРВА 360гр. – при повръщане диария възстановяване от операции

8.90лв.

Внимание!

При поръчка на ветеринарни храни/обезпаразитяващи средства, предварително трябва да сте се консултирали с ветеринар!

Храната за кучета Hill’s Prescription Diet i/d има отличен вкус и клинично доказано помага за намаляване на храносмилателните разстройства. Тази лесносмилаема храна е обогатена с електролити и витамини от група B за лесно усвояване и компенсиране на изгубените хранителни вещества. Включва технологията ActivBiome+ на Hill’s – специален микс от пребиотични фибри, който клинично доказано подхранва бързо чревния микробиом за добро храносмилане и оптимално качество на изпражненията. Подсилена с омега-3 и омега-6 мастни киселини и клинично доказани антиоксиданти за здрава имунна система. Сухата храна за кучета Hill’s Prescription Diet i/d е специално формулирана за намаляване на стомашно-чревните разстройства и посреща хранителните потребности на кученцата и израсналите кучета. Тази консервирана храна има смляна текстура с неустоим вкус и кучетата лесно я обикват. Как работи: Лесносмилаема формула за лесно усвояване на хранителните вещества Уникален пребиотичен микс за подхранване на полезните чревни бактерии Включва технологията ActivBiome+ на Hill’s – специален микс от пребиотични фибри, който клинично доказано подхранва бързо чревния микробиом Високо съдържание на електролити и витамини от група B Клинично доказани антиоксиданти С добавени омега-3 и омега-6 мастни киселини Как помага: Храната за кучета Hill’s Prescription Diet i/d е лесносмилаема храна с отличен вкус, която клинично доказано помага за намаляване на храносмилателните разстройства. Изключително вкусна храна за възстановяване на изгубените хранителни вещества Действа бързо за подобряване на храносмилането и качеството на изпражненията Възстановява силите и подпомага имунната система Посреща специалните хранителни потребности на кученцата и израсналите кучета
СЪСТАВ: Месо и животински производни (пуешко 14%), зърнени храни, яйца и яйчни производни, производни от растителен произход, минерали, плод, семена, масла и мазнини. Лесносмилаеми съставки: Пуешко, оризово брашно, свински черен дроб, ориз, сушено цяло яйце, царевица.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване