HILLS PD CANINE ID AB С ПИЛЕШКО – суха храна за кучета при повръщане, диария или които се възстановяват от операции.

SKU 6576 Категории , Brand:

43.00лв.206.00лв.

Внимание!

При поръчка на ветеринарни храни/обезпаразитяващи средства, предварително трябва да сте се консултирали с ветеринар!

Сухата храна за кучета Hill’s Prescription Diet i/d има отличен вкус и клинично доказано помага за намаляване на храносмилателните разстройства. Тази лесносмилаема храна е обогатена с електролити и витамини от група B за лесно усвояване и компенсиране на изгубените хранителни вещества. Включва технологията ActivBiome+ на Hill’s – специален микс от пребиотични фибри, който клинично доказано подхранва бързо чревния микробиом за добро храносмилане и оптимално качество на изпражненията. Подсилена с омега-3 и омега-6 мастни киселини и клинично доказани антиоксиданти за здрава имунна система. Сухата храна за кучета Hill’s Prescription Diet i/d е специално формулирана за намаляване на стомашно-чревните разстройства и посреща хранителните потребности на кученцата и израсналите кучета. Как работи: Лесносмилаема формула за лесно усвояване на хранителните вещества Уникален пребиотичен микс за подхранване на полезните чревни бактерии Включва технологията ActivBiome+ на Hill’s – специален микс от пребиотични фибри, който клинично доказано подхранва бързо чревния микробиом Високо съдържание на електролити и витамини от група B Клинично доказани антиоксиданти С добавени омега-3 и омега-6 мастни киселини Как помага: Сухата храна за кучета Hill’s Prescription Diet i/d е лесносмилаема храна с отличен вкус, която клинично доказано помага за намаляване на храносмилателните разстройства. Изключително вкусна храна за възстановяване на изгубените хранителни вещества Действа бързо за подобряване на храносмилането и качеството на изпражненията Възстановява силите и подпомага имунната система Посреща специалните хранителни потребности на кученцата и израсналите кучета
СЪСТАВ: Зърнени храни, месо и животински производни (пилешко 7%), яйца и яйчни производни, производни от растителен произход, екстракти от растителен протеин, масла и мазнини, минерали, плод, семена.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване