HILLS PD Canine Gastrointestinal Biome –ентеропатии реагиращи на фибри, запек, колит при кучета

SKU 6574 Категории , Brand:

47.00лв.152.00лв.

Внимание!

При поръчка на ветеринарни храни/обезпаразитяващи средства, предварително трябва да сте се консултирали с ветеринар!

Грижа за храносмилателния тракт Храносмилателното здраве на Вашето куче може да бъде повлияно отрицателно от много неща, а когато кучето Ви е разстроено, това е неприятно изживяване за всички. Добрата новина е, че можете да помогнете на Вашето куче да се почувства по-добре с храна, включваща революционен микс от богати на активни фибри съставки за активиране на чревния микробиом – уникална екосистема в храносмилателния тракт на кучето – начело на храносмилателната грижа. Диетолозите и ветеринарните лекари на Hill’s формулират Hill’s PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome с помощта на ActivBiome +, революционен микс от богати на активни фибри съставки, за активно спомагане на редовни и нормални изпражнения и за намаляване на риска от бъдещи прояви на разстроен стомах. Как работи: Спомага за успокояване на храносмилателния тракт и  благоприятства полезната чревна микрофлора за поддържане на здравословно храносмилане. С иновационната технология ActivBiome+, революционен микс от богати на активни фибри съставки за активиране на чревния микробиом и поддържане на храносмилането и общото благосъстояние. Високи нива на Омега-3 мастни киселини (DHA & EPA). Оптимално балансирани разтворими и неразтворими влакнини. Как помага: Hill’s PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome активно спомага редовните и нормални изпражнения и намалява риска от бъдещи прояви на разстроен стомах. Бързо действие – клинично доказано спомага за втвърдяване на редките фекалии. Спомага за успокояване на храносмилателния тракт. Насърчава полезната микрофлора на червата в подкрепа на храносмилателното здраве.
Зърнени храни, месни и животински деривати, деривати от растителен произход, масла и мазнини, растителен протеинов екстракт, плодове, семена, минерали, зеленчуци.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване