HILLS PD CANINE DERM COMPLETE MINI С ЯЙЦА И ОРИЗ – суха храна за кучета от дребни породи подсилва кожната бариера и съдържа един протеинов и един въглехидратен източник

SKU 6575 Категории , Brand:

35.00лв.120.00лв.

Внимание!

При поръчка на ветеринарни храни/обезпаразитяващи средства, предварително трябва да сте се консултирали с ветеринар!

Сухата храна за кучета Hill’s PRESCRIPTION DIET Derm Complete Small/Mini е пълноценна, лечебна храна за домашни любимци от малки и дребни породи, за подпомагане на кожната функция в случай на дерматоза и прекомерна загуба на козина и за намаляване на непоносимостта към хранителните съставки и вещества при кучета в зряла възраст. Тази диетична храна за домашни любимци съдържа високи нива на есенциални мастни киселини, линолова киселина (LA), ейкозапентаенова киселина (EPA) и докозахексаенова киселина (DHA), както и избрани и ограничени протеинови и въглехидратни източници. Как работи: Ограничено съдържание на хранителни съставки, с един източник на животински протеин Съдържа Histaguard Complex, патентован комплекс от биоактивни вещества и фитонутриенти Високи нива на незаменими мастни киселини Как помага: Засилва бариерната функция на кожата. Предотвратява нежелани хранителни реакции. Доказано потиска реакцията на имунната система към алергени от околната среда. Предотвратява сърбежа и други признаци, свързани с алергии към околната среда и спомага заздравяването на кожата. S + OXSHIELD: Формулиран за насърчаване на здрава пикочна среда, като намалява риска от развитие на струвитни и калциево-оксалатни камъни.
Източник на въглехидрати: пивоварен ориз. Състав: Зърнени храни, масла и мазнини, яйца и яйчни деривати, месо и животински деривати, екстракти от растителни протеини, семена, минерали, деривати от растителен произход, зеленчуци, плодове. протеинов концентрат.  

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване