HILLS PD CANINE C/D MULTICARE С ПИЛЕШКО – суха храна за разтваряне струвитни уролити и профилактика на оксалатни уролити при кучета

SKU 6583 Категории , Brand:

40.00лв.154.00лв.

Внимание!

При поръчка на ветеринарни храни/обезпаразитяващи средства, предварително трябва да сте се консултирали с ветеринар!

Как работи: Контролирани нива магнезий, калций и фосфор за намаляване на съставните елементи на кристалите и камъните Допринася за оптимално pH на урината, с което спомага за разтваряне на камъни и предотвратяване на рецидиви Високи нива омега-3 мастни киселини, които помагат за прекъсване на възпалителния цикъл Храна с отличен вкус, която преобразява живота на вашия любимец. Те разчитат на вас и затова ние се стремим да осигурим възможно най-добрата храна. Храната за кучета PRESCRIPTION DIET е научно формулирана да посрещне специфичните здравословни нужди на вашето куче, за да може то да живее дълъг и щастлив живот. Как помага: Формулиран за разтваряне на струвитни камъни и намаляване на риска от рецидив; Намалява образуването и повторната поява на калциево-оксалатни камъни; Помага за поддържане здравето на пикочнив мехур S + OXSHIELD: Създаден за насърчаване на уринарното здраве, като намалява риска от развитие на струвитни и калциево-оксалатни камъни.
Стъпка напред към най-добрия живот. Храната за кучета Hill’s PRESCRIPTION DIET c/d Multicare с пилешко е научно разработена формула, която противодейства на първопричините за уринарните проблеми, вкл. заболяванията на долния уринарен тракт. Намалява риска от образуване на калциево-оксалатни и струвитни камъни при кучета.  

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване