HILLS PD CANINE C/D METABOLIC 12кг. – суха храна за разтваряне струвитни уролити и профилактика на оксалатни уролити и наднормено тегло при кучета

SKU 6591 Категории , Brand:

168.00лв.

Внимание!

При поръчка на ветеринарни храни/обезпаразитяващи средства, предварително трябва да сте се консултирали с ветеринар!

Как работи: Синергичен микс от съставки Контролирани нива магнезий, калций и фосфор Обогатена с антиоксиданти, калиев цитрат и омега-3 мастни киселини Уникален микс фибри от плодове и зеленчуци Как помага: Ключови ползи: Контролирани нива магнезий, калций и фосфор за намаляване на съставните елементи на кристалите и камъните. Допринася за оптимално pH на урината, с което спомага за разтваряне на камъни и предотвратяване на рецидиви Високи нива омега-3 мастни киселини, които помагат за прекъсване на възпалителния цикъл Клинично доказано намалява теглото с 13% за 60 дни. Храна с отличен вкус, която преобразява живота на вашия любимец. Те разчитат на вас и затова ние се стремим да осигурим възможно най-добрата храна. Храната за кучета PRESCRIPTION DIET е научно формулирана да посрещне специфичните здравословни нужди на вашето куче, за да може то да живее дълъг и щастлив живот.
Стъпка напред към най-добрия живот. Храната за кучета Hill’s PRESCRIPTION DIET c/d Multicare + Metabolic с пиле е научно разработена формула, която противодейства на първопричините за уринарните проблеми, вкл. заболяванията на долния уринарен тракт (LUTD). Храната за кучета Hill’s PRESCRIPTION DIET c/d Multicare + Metabolic също така помага на кучетата да се освободят от излишното тегло, което е честа причина за заболявания на долния уринарен тракт (LUTD).

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване