Hills Metabolic Mobility – лечебна храна при наднормено тегло и ставни проблеми

Наднорменото тегло влошава качеството на живот на Вашите любимци и нарушава мобилността им. Те започват да се придвижват по-трудно и стават по-тромави. Това се отразява на времето, в което се движат и съответно може да влоши общото им здравословно състояние.

Например при кучетата това може да намали желанието ми за разходки и игри. Докато при котките излишните килограми се отразяват на мобилността им и способността им да се катерят.

pexels helena lopes 4009986

Интересен факт е, че затлъстяването е често срещан проблем при домашните любимци. Причината е, че животните никога няма да откажат допълнителна храна. Често стопаните се поддават на милите погледи и „просенето” на храна. Но това дори да Ви се струва безобидно, в дългосрочен план може да стане причината за различни заболявания като скованост в ставите.

При скованост на ставите може да става въпрос за възпаление, схващане или затова, че костите започват да се трият една в друга. Основната причина за сковаността са излишните килограми, които оказват натиск върху ставите и костите.

Combined Shape

Всяка крачка засилва стреса, който се оказва върху тях. Допълнителен проблем са мазнините, които повишат възпалението на ставите. Мастните тъкани произвеждат хормона лептин, който причинява и поддържа възпалението.

Всичко това може да стане причина за влошаване и на другите здравословни проблеми, които има Вашият домашен любимец.

Hills metabolic mobility е специално разработена от ветеринарни лекари и експерти по хранене.

Нейната цел е да контролира теглото и да поддържа доброто здраве на ставите. Hills metabolic mobility може да се ползва дългосрочно, защото е съобразена с индивидуалния разход на енергия. С нея Вашият любимец може ефективно да отслабне, докато се храни здравословно и балансирано.

С Hills metabolic mobility Вашият домашен любимец ще подобри своята подвижност, докато се стимулира естествената му способност да изгаря мазнини.

Направете най-добрия избор за Вашия любимец като поръчате Hills metabolic mobility през нашия онлайн магазин или на телефон: 0898 72 17 25.

Tags

What do you think?

Свързани Статии