HILL’S SCIENCE PLAN STERILISED CAT YOUNG ADULT – ПАУЧ С ПУЙКА, 85гр

SKU 550 Категории , Brand:

3.00лв.

Пълноценна храна за кастрирани котки на възраст от 6 мес. до 6 год. Пауч хапки в сос с пуйка (4%). Уникална формула за контрол на теглото при кастрирани котки. Приготвена от висококачествени, лесно смилаеми съставки. Вашата котка ще обикне вкуса на крехките парченца в сос в HILL’S Science Plan Sterilized Cat Young Adult. Това е перфектният баланс между вкус и питателност – уникална формула за контрол на теглото при кастрирани котки. Приготвена от висококачествени, лесно смилаеми съставки. С добавен L-карнитин, който клинично доказано помага на котките да останат активни и във форма.Контролирани нива на минерали за здрава пикочна система.Ниско съдържание на мазнини и високи нива L-лизин за поддържане на жизнеността.
СЪСТАВ: Месо и животински деривати, деривати от растителен произход, зеленчуци, различни захари, яйца и яйчни продукти, зърнени храни, протеини от растителен произход, минерали, масла и мазнини.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване