HILL’S SCIENCE PLAN SMALL & MINI SENSITIVE STOMACH & SKIN ADULT С ПИЛЕШКО

SKU 497 Категории , Brand:

35.00лв.92.00лв.

Храната HILL’S SCIENCE PLAN Sensitive Stomach & Skin Small & Mini с пилешко се грижи за доброто храносмилане и едновременно с това за кожата и козината. Пълноценна храна за кучета от дребните и миниатюрни породи (до 10кг) над 1 година с чувствителен стомах и кожа. За поддържане на чревното здраве и оптимална грижа за кожата. Без добавени изкуствени консерванти, овкусители и оцветители. (Пиле 9%; общо птичи продукти 15%). Лесносмилаеми съставки за оптимално усвояване на хранителните вещества и по-лесно почистване на фекалиите.Витамин Е и Омега-6 за подхранена кожа. Пребиотични фибри за подхранване на полезните чревни бактерии и поддържане на балансиран микробиом.
СЪСТАВ: Пивоварен ориз, пилешки и пуешки протеин, кафяв ориз, царевица, царевичен глутен, ечемик, овес, животинска мазнина, животински овкусител, растително масло, изсушена цвеклова каша, ленено семе, минерали.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване