HILL’S SCIENCE PLAN MEDIUM PUPPY С ПИЛЕШКО 14 кг.

SKU 491 Категории , Tag Brand:

143.00лв.

Пълноценна храна за подрастващи кученца с пилешко за кученца от средни породи до 25кг. на възраст от отбиването до 1 година. За бременни и кърмещи кучета. Високо съдържание на качествени съставки за леко и здравословно храносмилане, силна имунна система, добра подвижност и развитие на скелета. Храната HILL’S Science Plan Medium Puppy с пилешко е специална формула, която задоволява нуждите в развитието на подрастващите кучета, така че те да получат най-добрия старт в живота и да се развият пълноценно. DHA от рибено масло за здравословно развитие на мозъка и очите.Висококачествен протеин за изграждане на чиста мускулна маса.Балансирани минерали за силни кости и зъби.
СЪСТАВ: царевица, пилешки и пуешки протеин, животински мазнини, животински овкусител, царевичен глутен, сушена цвеклова каша , ленено семе, минерали, рибено масло.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване