HILL’S SCIENCE PLAN MEDIUM ADULT С РИБА ТОН И ОРИЗ 12 кг.

SKU 501 Категории , Brand:

134.00лв.

Храната за кучета HILL’S Science Plan Medium Adult с риба тон и ориз е специално формулирана да посреща енергийните нужди на кучетата в разцвета на годините им. Приготвена от висококачествени, лесносмилаеми съставки. Пълноценна храна за кучета в зряла възраст с риба тон и ориз. За кучета от дребни и средни породи до 25 кг с умерени енергийни нужди на въз­раст от 1 до 7 години. Висококачествена риба тон за леко и здравословно храносмилане. Повишени нива на Омега-3 и 6 за здрави кожа и козина. Висококачествени протеини за поддържане на мускулната маса. Отличен вкус. Омега-6 мастни киселини и витамин Е за красива кожа и козина.Висококачествен протеин за изграждане на чиста мускулна маса.Лесносмилаеми съставки и фибри за добро храносмилане.
СЪСТАВ: Царевица, пивоварен ориз, соево брашно, животински мазнини, рибен протеин, пилешки и пуешки протеин, царевичен глутен, животински овкусител, растително масло, ленено семе, минерали.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване