HILL’S SCIENCE PLAN LARGE BREED ADULT С ПИЛЕШКО 14 кг.

SKU 505 Категории , Brand:

137.00лв.

Храната HILL’S Science Plan Large Breed Adult с пилешко е специално формулирана да посреща енергийните нужди на кучетата от едри породи в разцвета на годините им. Приготвена от висококачествени, лесносмилаеми съставки. Пълноценна храна с пилешко за кучета от едри породи над 25 кг с умерени енергийни нужди на възраст от 1 до 7 години. Защитава ставите чрез добавка на хондроитин и глюкозамин от естествени източници. Висококачествени протеини за поддържане на мускулната маса. Високо смилаеми съставки за оптимално усвояване на хранителните вещества. Отличен вкус. Поддържа ставите с глюкозамин и хондроитин.Омега-6 мастни киселини и витамин Е за красива кожа и козина.Висококачествен протеин за чиста мускулна маса.
СЪСТАВ: Царевица, пшеница, пилешки и пуешки протеин, соев протеин, животинска мазнина, животински овкусител, царевичен глутен, растително масло, изсушена цвеклова каша, минерали, ленено семе, свински хрущял (източник на хондроитин сулфат), хидролизирани черупки на ракообразни (източник на глюкозамин).

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване