HILL’S SCIENCE PLAN KITTEN С РИБА ТОН 1.5 кг.

SKU 525 Категории , Brand:

38.00лв.

Hill’s Science Plan FELINE KITTEN TUNA е пълноценна храна за котенца от 3 седмици до 12 месеца, както и за бременни/кърмещи котки. Формулирана да задоволи нуждите на растежа за най-добър старт в живота и пълно развитие на потенциала. Поддържа имунитета и здравословния растеж.  Без добавени изкуствени консерванти, овкусители и оцветители. Сухата храна HILL’S Science Plan Kitten е специално формулирана за нуждите на развитието на котенцата, така че те да получат най-добрия старт в живота и да се развият пълноценно. Поддържа имунитета и здравословното развитие на котенцата.DHA от рибено масло за развитие на очите и мозъка.Балансирани минерали за силни кости и зъби.
СЪСТАВ: Пилешки и пуешки протеин, царевица, животинска мазнина, протеин от риба тон, царевичен глутен, животински овкусител, ленено семе, минерали, изсушена цвеклова каша, рибено масло, растително масло.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване