HILL’S SCIENCE PLAN KITTEN С ПИЛЕШКО 1.5 кг.

SKU 524 Категории , Brand:

38.00лв.

Hill’s Science Plan KITTEN е пълноценна храна за котенца от 3 седмици до 12 месеца, както и за бременни/кърмещи котки. Формулирана да задоволи нуждите на растежа за най-добър старт в живота и пълно развитие на потенциала. Поддържа имунитета и здравословния растеж. Без добавени изкуствени консерванти, овкусители и оцветители. Сухата храна HILL’S Science Plan Kitten е специално формулирана за нуждите на развитието на котенцата, така че те да получат най-добрия старт в живота и да се развият пълноценно. Поддържа имунитета и здравословното развитие на котенцата.DHA от рибено масло за развитие на очите и мозъка.Балансирани минерали за силни кости и зъби.
СЪСТАВ: Пилешки и пуешки протеин, царевица, животински мазнини, животински овкусител, минерали, рибено масло, сушена цвеклова каша, ленено семе, растително масло, целулоза.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване