HILL’S SCIENCE PLAN KITTEN – ПАУЧ С ОКЕАНСКА РИБА 85гр

SKU 540 Категории ,

3.00лв.

Пълноценна храна за котки в зряла възраст от 1 до 6 год. Пауч хапки в сос грейви с океанска риба (4%). Специална формула, която посреща енергийните нужди на котките в разцвета на живота им. Приготвена от висококачествени, лесно смилаеми съставки. Hill’s™ Science Plan™ осигурява прецизно балансирано хранене, за да отговори на индивидуалните нужди на Вашето коте, избягвайки дефицит или излишък на хранителни вещества. Поддържа имунитета и здравословното развитие на подрастващите котки. DHA от рибено масло за развитие на очите и мозъка. Балансирани минерали за силни кости и зъби.
СЪСТАВ: Месо и животински деривати, риба и рибни деривати, деривати от растителен произход, зърнени храни, захари, яйца и яйчни деривати, екстракти от растителен протеин, минерали, масла и мазнини.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване