HILL’S SCIENCE PLAN FELINE ADULT – ПАУЧ С ТЕЛЕШКО 85гр

SKU 545 Категории , Brand:

3.00лв.

Пълноценна храна за котки в зряла възраст от 1 до 6 год. Пауч хапки в сос грейви с телешко (4%). Специална формула, която посреща енергийните нужди на котките в разцвета на живота им. Приготвена от висококачествени, лесно смилаеми съставки. Вашата котка ще обикне вкуса на крехките парченца телешко в сос в HILL’S Science Plan Adult с телешко. Това е перфектният баланс между вкус и питателност – специална формула, която посреща енергийните нужди на котките в разцвета на живота им. Приготвена от висококачествени, лесно смилаеми съставки. Таурин за здраво сърце, балансирани минерали за здрави бъбреци и пикочен мехур.Висококачествен протеин за поддържане на мускулатурата.Витамин Е, омега-3 и омега-6 мастни киселини за красива кожа и козина.
СЪСТАВ: Месо и животински продукти, зърнени култури, различни захари, протеини от растителен произход, минерали, продукти с растителен произход, яйца и яйчни продукти, масла и мазнини.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване