HILL’S SCIENCE PLAN FELINE ADULT – ПАУЧ С ОКЕАНСКА РИБА 85гр

SKU 544 Категории , Brand:

3.00лв.

Пълноценна храна за котки в зряла възраст от 1 до 6 год. Пауч хапки в сос грейви с океанска риба (4%). Специална формула, която посреща енергийните нужди на котките в разцвета на живота им. Приготвена от висококачествени, лесно смилаеми съставки. Вашата котка ще обикне вкуса на крехките парченца в сос в HILL’S Science Plan Adult с океанска риба. Това е перфектният баланс между вкус и питателност – уникална формула за контрол на теглото при кастрирани котки. Приготвена от висококачествени, лесно смилаеми съставки. С добавен L-карнитин, който клинично доказано помага на котките да останат активни и във форма.Контролирани нива на минерали за здрава пикочна система.Ниско съдържание на мазнини и високи нива L-лизин за поддържане на жизнеността.
СЪСТАВ: Месо и животински продукти, риба и рибни продукти, зърнени култури, различни захари, яйца и яйчни продукти, протеини от растителен произход, продукти с растителен произход, минерали.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване