HILL’S SCIENCE PLAN CANINE PUPPY MEDIUM С АГНЕШКО И ОРИЗ 14 кг.

SKU 492 Категории , Tag Brand:

142.00лв.

Храната Hill’s Science Plan Medium Puppy е пълноценна храна за подрастващи кученца от средните породи (11 до 25кг в зряла възраст) на възраст от отбиването до 12 месеца; за бременни и кърмещи кучета. Формулирана с агнешко и ориз, с богат вкус, която гарантира развитието на подрастващите кучета, така че те да получат най-добрия старт в живота и да се развият пълноценно. DHA от рибено масло за здравословно развитие на мозъка и очите.Балансирани минерали за здрави кости и зъби. Висококачествено агнешко и ориз за деликатно и здравословно храносмилане.
СЪСТАВ: Царевица, агнешки протеин, животинска мазнина, царевичен глутен, соев протеин, пивоварен ориз, животински овкусител, изсушена цвеклова каша, минерали, рибено масло, ленено семе.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване