HILL’S SCIENCE PLAN ADULT FAVOURITE SELECTION – КОЛЕКЦИЯ ОТ ПАУЧОВЕ 12 x 85 гр

SKU 542 Категории , Brand:

36.00лв.

Вашата котка ще обикне вкуса на крехките парченца в сос в Hill’s Science Plan Adult колекция от паучове – малки късчета в сос Грейви за котки над 1 година. /3 x с телешко, 6 x с пилешко, 3 x с океанска риба/. Това е перфектният баланс между вкус и питателност – специална формула, която посреща енергийните нужди на котките в разцвета на живота им. Приготвена от висококачествени, лесно смилаеми съставки. Таурин за здраво сърце, балансирани минерали за здрави бъбреци и пикочен мехур.Висококачествен протеин за поддържане на мускулатурата.Витамин Е, омега-3 и омега-6 мастни киселини за красива кожа и козина.
СЪСТАВ: Месо и животински деривати, деривати от растителен произход, захари, зърнени храни, екстракти от растителен протеин, минерали, яйца и яйчни деривати, масла и мазнини.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване